Gyakori kérdések - információk

– Rendelhetek egyéni igény szerint is képet?
– Természetesen! Szívesen megfestek minden képet, akár fényképről, akár  csak leírás alapján. Írj nekem e-mailt vagy hívj fel telefonon és  megbeszéljük!

 

– Más méretben is rendelhetek képet, mint, ami ki van írva?
– Igen, bármelyik képet lehet rendelni különleges méretben, Mérd le, és írd le nekem, hogy mekkorát szeretnél, és szívesen megcsinálom.

 

– Személyes átvételre is van lehetőség?
– Megbeszélés szerint igen. Általában Székesfehérváron, Budapesten,  Nagykanizsán és még néhány városban meg tudom oldani a személyes  találkozót.

 

– Meg tudom nézni élőben a képet mielőtt eldöntöm, hogy megveszem-e?
– Igen,  erre van lehetőség, a helyszín megbeszélés szerint. De természetesen  fotókat is szívesen küldök. Valamint, ha online rendelsz, és nem  tetszik, amit kaptál visszatérítem az árát. És persze várlak szeretettel a kiállításaimra is, ahol személyesen is megtekintheted a festményeimet.

 

– Mi történik, ha valamiért vissza akarom küldeni a képet?
– Ezt 14 napon belül bármikor megteheted. Ha megengeded, szívesen dolgozok még a képen, hogy  jobban tetsszen Neked, vagy ki tudjuk cserélni másikra. De ha így sem  van elégedett, visszaadom Neked a kép árát.

 

– Ha több képet rendelek, kapok kedvezményt.
– Igen, bizonyos esetekben van lehetőség erre. Írj nekem, és megbeszéljük.

 

– Hogyan tudok kapcsolatba lépni veled?
– Mindegyik oldal legalján megtalálod az elérhetőségeimet, vagy kattints a Kapcsolat menüpontra.

garancia-logo2

Online festmény rendelés

Kockázat nélkül

Ha a megrendelt festmény nem felel meg az elképzeléseidnek, küld vissza és kérdés nélkül visszatérítem az árát vagy kicserélem arra a festményre, amit kiválasztasz.

Melyik festményemet szeretnéd látni az otthonodban vagy szeretetteljes ajándékként?

Szeretném még kényelmesebbé tenni számotokra, hogy a Ti otthonotokba is kockázat és felesleges költségek nélkül kerülhessenek olyan egyedi készítésű festmények, amelyek szeretettel készültek. 🙂 Ezért minden festményemre 100%-os elégedettségi garanciát vállalok.

Scroll to Top